Ügyfélbázis és CRM

Egyszerű ügyfélkezelés

Ügyféladatok átlátható kezelése

Az onZsam támogatja az ügyféladatok hatékony és egyszerű kezelését. A világos lista gyorsan elvezeti Önt az ügyfélhez és az általa kijelölt fájlhoz, amely tartalmazza az elérhetőségeket, a korábban elkészített ajánlatokra és számlákra mutató hivatkozásokat, jelentéseket, mellékleteket stb. Adjon hozzá annyi elérhetőségi adatot, amennyire szüksége van; az onZsam használatához elég egy ügyfél neve.
Ügyféladatok átlátható kezelése
Ügyfélinformációk hatékony felhasználása

Ügyfélinformációk hatékony felhasználása

Ajánlat vagy számla elkészítésekor könnyedén megkeresheti az ügyfélfájlt, és újra felhasználhatja az ügyféladatokat. A címadatok, az e-mail cím és az adószám automatikusan kitöltésre kerülnek. Nincs szükség további kézi bevitelre: még gyorsabban készítse elő dokumentumait. Nem kötelező felhasználói fájlt létrehozni egy egyszeri ügyfél számára. Egy alternatív helyszíni cím vagy szállítási cím csak egyszer kerül megadásra, és későbbi felhasználás céljából elmenthető az ügyfélfájl részeként.

Keresés adószám alapján

A még gyorsabb ügyfélfájlok létrehozása érdekében az onZsam csatlakozik az európai VIES adószám-ellenőrző eszközhöz . Egyszerűen adja meg egy cég adószámát, és az onZsam kitölti a cég nevét és címét!
Keresés adószám alapján
Ügyféladatok importálása vagy exportálása

Ügyféladatok importálása vagy exportálása

Van már ügyfélköre egy meglévő programból? Egyszerűen importálja az onZsamba. Így nem kell mindent kézzel átvinned. Exportálja meglévő ügyféladatait az onZsamból, hogy például e-mail-kampányt küldjön nekik a MailChimp-en keresztül? Ez egyetlen kattintással megtehető az onZsam segítségével.

Idegen nyelvű ügyfelek

Az onZsam lehetővé teszi számlák (és egyéb dokumentumok) létrehozását különböző nyelveken. Válassza ki a kívánt ügyfélnyelvet az ügyfélfájlban vagy a dokumentum létrehozásakor, és a dokumentum elrendezése automatikusan le lesz fordítva a kívánt nyelvre. Az onZsam alapértelmezett nyelvei a holland, a francia, a német és az angol. Más nyelvre van szüksége? Kérjük , ne habozzon kapcsolatba lépni velünk .
Idegen nyelvű ügyfelek
Csatlakoztatott adatok

Csatlakoztatott adatok

Az onZsam lehetővé teszi, hogy sokféle információt csatoljon ügyfélfájljaihoz, például azáltal, hogy lehetőséget biztosít az ügyfélfájlok mellékleteinek feltöltésére. Mentse el az alternatív szállítási címet, vagy párosítsa az ajánlatot egy (építési) helyszín címével. Ezek a címek könnyen megjelennek a dokumentumokon. Különböző árakkal dolgozik nagykereskedelmi, egyéni ügyfelek vagy egy meghatározott ügyfélcsoport számára? Párosítsa ügyfelét a megfelelő árszegmenshez, és automatikusan megtekintse a termékének és az adott vásárlónak megfelelő árat. Az ügyfeleihez kapcsolódó feladatok segítségével kényelmesebbé válik az ajánlatok vagy tennivalók szemmel tartása. Az onZsam a Mailchimphez is kínál kapcsolatot. Könnyen szinkronizálhatja ügyféllistáját ezzel a programmal (automatikus) e-mail kampányok beállításához.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room