Rendelési visszaigazolások

Aktiválja ezt az ingyenes modult egyetlen kattintással

Rendelési visszaigazolások

Ez az ingyenes modul lehetővé teszi rendelés-visszaigazolások létrehozását ügyfelei számára . Rendeltek , vagy elfogadták az ajánlatát ? Az onZsam segítségével egyszerűen elkészítheti a megrendelés visszaigazolását és elküldheti az ügyfélnek. Akár online is aláírható! A rendelési visszaigazolások manuálisan is létrehozhatók, de egy meglévő árajánlatból is másolhatók, hogy a beviteli munka minimális legyen.
Rendelési visszaigazolások
Kényelmes munkafolyamat

Kényelmes munkafolyamat

A megrendelés visszaigazolási modul tökéletesen illeszkedik cége munkafolyamatába. Árajánlatból mindössze két kattintással rendelés-visszaigazolást készíthet. Készen áll a rendelés visszaigazolása? Küldje el e-mailben , és további két kattintással másolja a végszámlára ! Minden dátum, sorozatszám, ... automatikusan helyesen kerül beállításra. Ideje hatékonyabban dolgozni az onZsam segítségével!

Megrendelés visszaigazolások és készletkezelés

Az onZsam különbözik a virtuális és a tényleges készlet között. A virtuális készlet a rendelési visszaigazolásokon alapuló készletszámra vonatkozik. Ebben a számban az onZsam nem csak azt veszi figyelembe, amit már kiszámláztak vagy kiszállítottak , hanem azt is, amit az ügyfelek már megrendeltek . Ha az ügyfelek többet rendelnek, mint amennyi ténylegesen raktáron van, azonnal értesítést kap a beállított készletfigyelmeztetésekkel.
Megrendelés visszaigazolások és készletkezelés

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room