Árajánlatok készítése

Könnyen és gyorsan készítsen árajánlatot a Bestinvoicing segítségével

Könnyen és gyorsan létrehozható

Az ajánlatok gyors, rendezett és korrekt elkészítése minden vállalkozás számára elengedhetetlen a potenciális ügyfelek meggyőzéséhez. Az onZsam segítségével gyorsan készíthet ajánlatokat, ha megkeresi a meglévő termékeket és árakat a személyes terméklistájában, és kiegészíti azokat konkrét információkkal potenciális ügyfélenként. Ha a jövőben hasonló kéréseket kap, egyetlen kattintással másolatot készíthet egy meglévő árajánlatról, és módosíthatja a részleteket. Egy kiterjedt ajánlat különböző árlehetőségekkel könnyen felosztható részösszegekkel. Az (építési) helyszín címéhez vagy konkrét információkhoz használhat erre a célra szolgáló információs mezőket.
Könnyen és gyorsan létrehozható
Pontosan kövesse nyomon az idézeteket

Pontosan kövesse nyomon az idézeteket

A legjobb, ha szorosan nyomon követi az idézeteket. Minden árajánlatnak saját sorozatszáma van dátummal és hivatkozással az egyszerű nyomon követés érdekében. Az onZsam automatikusan figyelmezteti a függőben lévő árajánlatokra, így felveheti a kapcsolatot az ügyféllel egy további értékesítési megbeszélés céljából. A már elfogadott, vagy akár teljesített, de még számlázandó árajánlatokat egyértelműen jelezzük, így a számlázás gyorsan követhető. Ne maradjon le a nyilvánvaló bevételről: az onZsam segít az elfogadott ajánlatok számlázásában!

Az ajánlattól a számláig egy kattintással

Sok vállalkozás klasszikus gyakorlata a számlázás késleltetése és kötegelése. Szolgáltatások és/vagy áruk leszállítása megtörtént? Azonnal számlázzon, így gyorsabban kifizetheti. Másolja az árajánlat adatait számlára vagy előlegszámlára egyetlen kattintással! A bizonylat automatikusan megkapja a megfelelő dátumot és a következő számlaszámot. Így az árajánlatot pillanatok alatt végszámlává alakíthatja. Nem kell mást tennie, mint elküldeni az onZsamon keresztül a vásárlónak!
Az ajánlattól a számláig egy kattintással
Online jóváhagyás és aláírás

Online jóváhagyás és aláírás

Ügyfelei online, bármilyen eszközről jóváhagyhatják vagy elfogadhatják ajánlatait. Egyszerűen elhelyezik az aláírásukat az egérrel vagy az érintőpaddal, és Ön azonnal e-mailben értesítést kap. Az ajánlat elfogadásának megkönnyítésével az ügyfelek gyorsabban jóváhagyják a megbízást, és vita esetén mindig van bizonyítékod!

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room