A felhő

Hozzon létre számlákat online, bárhonnan és bármilyen eszközön

Bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető

Az online számlázás a felhőben számos előnnyel rendelkezik a hagyományos számlázó szoftverekkel szemben. Az onZsam felhőkörnyezete például a hét minden napján, a hét minden napján, bármely helyről elérhető. Windows rendszerű számítógépet, Apple táblagépet vagy más típusú okostelefont használ? Egyszerűen böngésszen az onZsam.hu oldalon és jelentkezzen be!
Bárhonnan, bármilyen eszközről elérhető
Automatikus biztonsági mentések

Automatikus biztonsági mentések

Mivel adatait a felhőben tároljuk, rendszereink több biztonsági másolatot készítenek, hogy soha ne veszítsen adatot. Ezenkívül, ha kívánja, aktiválhat egy linket a jól ismert felhőalapú tárolási szolgáltatásokkal , hogy további biztonsági mentési környezetet állítson be.

Szinkronizálás

Adatait központilag a felhőben tárolják. Bármikor és melyik eszközön nyitja meg a Zsam alkalmazást, mindig az adatok legújabb verziójával fog dolgozni. Még ha fiókjának több felhasználója is van , ugyanazokat az adatokat fogja használni valós időben.
Szinkronizálás
Biztonságos tárolás

Biztonságos tárolás

A felhőben lévő program sok esetben biztonságosabb, mint a saját számítógépe. Az onZsam szerverek nem érzékenyek a vírusokra, és kívülről teljesen le vannak zárva a webről, így nincs online hozzáférés a programhoz. Saját onZsam környezetet nyit meg programunkban e-mail címével és személyes jelszavával, esetleg további kétlépcsős azonosítással okostelefonon keresztül. Az adatok titkosítása SSL-en keresztül történik, és csak az Ön készüléke és szervereink között cserélődnek ki.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room