A felhő

Készítsen számlákat online, bárhonnan és bármilyen eszközről

Bárhol, bármilyen eszközön elérhető

A felhőn keresztül történő online számlázásnak számos előnye van a számítógépen futó hagyományos számlázó szoftverrel szemben. Az interneten keresztül bárhová hozzáférhet PC-n, Mac-en, táblagépen vagy okostelefonon keresztül. Ezenkívül automatikusan rendelkezik az adatok biztonságos másolataival. Szörfözz az onZsam.hu-ra és jelentkezz be!

Automatikus biztonsági másolat készítése az adatokról

Mivel a Zsam-mal dolgozik a felhőben, a rendszereink különböző módon készítenek biztonsági másolatokat, hogy azok helyreállíthatók legyenek, és ne veszítsen el semmilyen fontos információt vagy korábbi munkát. Elég megnyugtató. De extra biztonságként aktiválhat egy linket is a jól ismert felhőtárolási szolgáltatásokkal. A Zeeker lejátszása mindig jó, ha az adatok nagymértékben bővülnek.

Mindig a legfrissebb adatok

Adatait egy központi, biztonságos helyen tárolja a felhő. Ez azt jelenti, hogy minden eszköz hozzáfér az információk legfrissebb verziójához. Még akkor is, ha a vállalatában több kolléga használja az enFact-ot, valós időben látják és használják ugyanazokat az adatokat.

Biztonsági ütők

A felhőben lévő program biztonságosabb, mint egy vállalati számítógép. Az onZsam szerverek nem érzékenyek a vírusokra, és az alapvető műveletek szempontjából kívül esnek a program online hozzáférésében, azaz el vannak választva a webtől. Az operációs rendszerek különböznek a személyi PC-től vagy (sok) vállalati szervertől, amelyeket a hackerek gyakran megcéloznak. E-mail címével és jelszavával, ideális esetben egy további hitelesítéssel, például okostelefonon keresztül, biztonságosan megnyithatja saját üzleti környezetét programunkban. Az Ön és szervereink közötti adatok a titkosított SSL protokollon keresztül futnak.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room