Könyvelőknek ingyenes!

ONZSAM SZáMLáZó SZOFTVER KöNYVELőKNEK

Együttműködjön ügyfeleivel online. Az onZsam segítségével megkönnyítheti ügyfelei dokumentumainak áramlását a számviteli szoftverbe.

onZsam könyvelőknek

Élvezze a gördülékenyebb együttműködést ügyfeleivel

Könyvelőknek ingyenes

Az onZsam használata könyvelőknek ingyenes. Lehetővé tesszük, hogy az ügyféldokumentumokat összekapcsolja saját fiókjával, hogy megkönnyítse az együttműködést ügyfeleivel.

Csatlakoztassa a könyvelési szoftvert

Az onZsam erősen elkötelezett a technológiai fejlesztések és az e-számlázás iránt. Különféle módszereket kínálunk saját számviteli szoftvercsomagjának az onZsamhoz való kapcsolására.

Hatékony eszköz ügyfelei számára

Az onZsam biztosítja, hogy ügyfelei időszerűbb és pontosabb adminisztratív nyilvántartásokat készítsenek, ami kevesebb problémát jelent a feldolgozás során.

Kösz!

Ügyfele nyit új onZsam számlát a könyvelői fiókja utalására? Megbízási díjjal köszönjük meg.

Kapcsolódás saját könyvelő szoftveréhez

Különböző módszerek használhatók a kívánt munkafolyamatnak megfelelően

Exportálás UBL-be

Az onZsam a beszerzési és értékesítési számlákat UBL (Universal Business Language) formátumba exportálja. Ezek a fájlok szinte bármilyen könyvelési csomagba importálhatók és feldolgozhatók.

Szinkronizálás a szerverrel

Szinkronizálja az összes kliens dokumentumot saját szerverével, OneDrive-val, Dropbox-szal vagy Google Drive-környezetével. Ezeket a saját számviteli szoftverében dolgozhatja fel ezekről a platformokról.

Link a szállítási platformon keresztül

Az univerzális kézbesítési platformok biztosítják, hogy ügyfelei közvetlenül az onZsamtól küldhessék el Önnek dokumentumaikat.

Közvetlen kapcsolat

Az onZsam közvetlen kapcsolatban áll a felhőben futó könyvelő szoftverrel. A felhasználók közvetlenül az onZsamtól küldik el számláikat a számviteli csomagjában lévő megfelelő fájljukba.

Kezdve az onZsam könyvelőknek?

Egyszerűen, gyorsan és ingyen!

Kezdve az onZsam könyvelőknek?

 

  1. Hozzon létre ingyenes fiókot ezen a weboldalon
  2. A fiók létrehozása után létrehozhat egy onZsam fiókot ügyfelei számára, és meghívhatja őket
  3. Minden ügyfélfiók 14 napos ingyenes próbaidőszakkal indul, amely lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy felfedezzék a teljes programot
  4. A használt könyvelő szoftvertől függően beállíthatja a bizonylatok automatizált feldolgozását
HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!

0

az onZsam segítségével eddig készített dokumentumok

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room