Árak

Könyvelőknek ingyenes

Gyakran Ismételt Kérdések

Az onZsam használatához egyszerűen kattintson a "Fiók létrehozása" lehetőségre az oldal jobb felső sarkában. A fiók létrehozása után azonnal megkezdheti az új ügyfélfiókok beállítását vagy a meglévő vállalati fiókok összekapcsolását.
Minden onZsam-ban létrehozott fiók egy 14 napos ingyenes próbaidőszakkal indul. Ezért minden új ügyfél/cég számára minden további kötelezettség nélkül létrehozhat fiókot. A felhasználó e-mailben elküldi a bejelentkezési nevet és az ideiglenes jelszót. Az új felhasználó e 14 nap alatt ingyenesen kipróbálhatja és tesztelheti a teljes programot. Az onZsam összes funkciója elérhető a próbaidőszak alatt.
Az onZsam egy vállalkozóknak kifejlesztett program. Lehetőséget kívánunk kínálni a felhasználóknak, hogy az onZsamban létrehozott dokumentumokat egyszerűen továbbítsák könyvelőjüknek. Ez a lehetőség már benne van a fizetős előfizetésükben. Könyvelőként ingyenesen megkaphatja a dokumentumokat, amikor könyvelői fiókot hoz létre.
Igen, ez lehetséges. Kérjük , vegye fel velünk a kapcsolatot, és átállítjuk könyvelői fiókját viszonteladói rendszerünkre. Ajánlatos az onZsam-al megegyező árakat kötegben kereskedni vagy eladni. Az onZsam ezután havonta kiszámlázza Önnek az összes megrendelés költségét, mínusz a megbízási díj.
Megbízási díjra csak azon számlák után jogosult, amelyeket ügyfelei használatára hozott létre. A meglévő fiókok könnyen összekapcsolhatók könyvelői fiókjával, de nem számítanak fel díjat (mivel ezek az ügyfelek már előfizettek az onZsam szolgáltatásra).

Ha legalább 11999 Ft jutalékot keresett, a könyvelői fiókján keresztül feltölthet egy számlát, hogy kiszámlázza a díjat az onFinnek. A jutalék kifizetése a számla keltétől számított 30 napon belül történik.

KöNYVELőI SZáMLA

Örökké

INGYENES
MENEDZSMENT
 • Hozzon létre korlátlan számú felhasználót
 • Korlátlan számú fájl/dokumentum összekapcsolása
 • Szerezzen támogatási hozzáférést az ügyfélfájlokhoz
KAPCSOLAT A KÖNYVVEL
 • Számlák exportálása UBL-be (univerzális) Számlák exportálása UBL-be (univerzális)
 • Szinkronizálás Dropbox-szal Szinkronizálás Dropbox-szal
 • Szinkronizálás a Google Drive-val Szinkronizálás a Google Drive-val
 • Számlákat küldhet saját szoftverére Számlákat küldhet saját szoftverére
 • Szinkronizálás saját szerverrel SFTP-n keresztül Szinkronizálás saját szerverrel SFTP-n keresztül
 • Szinkronizálás a OneDrive-val Szinkronizálás a OneDrive-val
JUTALÉK
 • 1199 Ft / havi rendelés
 • 11999 Ft / éves rendelés

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room