Tárlatvezetés

Fedezze fel onZsam könyvelőknek

Kapcsolja össze az ügyfélfájlokat, és valós idejű hozzáférést kap

Létrehozhat új vállalati fiókot a könyvelők számára fenntartott fiókjából, vagy összekapcsolhatja a meglévő onZsam-fiókokat fiókjával. Az ezekhez a számlákhoz való hozzáférés elindítása után valós időben nyomon követheti az ügyfélcég állapotát, és saját könyvelési szoftvercsomagjában gyűjtheti/feldolgozhatja a számlákat.

Kapcsolja össze az ügyfélfájlokat, és valós idejű hozzáférést kap
Könnyen beépítheti saját könyvelési csomagjába

Könnyen beépítheti saját könyvelési csomagjába

Az onZsam nem könyvelő, hanem vállalkozók számára készült számlázó program. A tényleges könyvelést az Ön saját számviteli szoftverében végzi. Az onZsam megkönnyíti a vállalkozók által készített bizonylatok átvitelét az Ön könyvelési szoftverébe. Ennek a kapcsolatnak vagy átvitelnek a legjobb módja a használt csomagtól függ.

Értékes eszköz ügyfelei számára

Az onZsam egy hatékony szoftvercsomag sok vállalkozó számára. Ennek köszönhetően jobban fogják irányítani és felügyelni a saját ügyintézést, ami a könyvelő számára is korrektebb és gördülékenyebb lebonyolítást biztosít. Rossz sorozatszámok, dátumok, ... a múlté. Mivel az onZsam egy vállalkozók és nem feltétlenül könyvelői háttérrel rendelkező felhasználók számára készült program, nem használnak bonyolult (pénzügyi) terminológiát, és mindent a használhatóság maximalizálására fejlesztettek ki.

Értékes eszköz ügyfelei számára
Segíts onZsamnak növekedni

Segíts onZsamnak növekedni

Amikor az onZsam-et ajánlja ügyfeleinek, és ezt követően előfizetést vásárolnak, Ön közvetlenül hozzájárul az onZsam növekedéséhez. Ezért ajánljon fel Önnek jutalékot az új ügyfelek utalásáért.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room