Termékmenedzsment

Hasznos adatbázis az Ön termékeiről vagy szolgáltatásairól

Könnyen hozzon létre termékeket vagy szolgáltatásokat

Könnyedén hozhat létre új termékeket/szolgáltatásokat, vagy importálhat meglévőket az onZsamban. Könnyedén megkeresheti őket az adatbázisban a nevük vagy cikkkódjuk alapján. Termékeinek vagy szolgáltatásainak ára, neve és leírása automatikusan bekerül a számlák vagy ajánlatok dokumentummezőibe. Hozzon létre dokumentumokat pillanatok alatt és további kutatások nélkül!
Könnyen hozzon létre termékeket vagy szolgáltatásokat
Jelentés a termékekről és szolgáltatásokról

Jelentés a termékekről és szolgáltatásokról

Használja egyik jelentésünket , hogy betekintést nyerjen a termékek értékesítési történetébe, a legkelendőbb termékeibe, a teljes bevételbe és még sok másba. Fedezze fel valós időben, hogy mik például a legjobb szolgáltatásai a legtöbb értékesítéssel vagy a legnagyobb bevétellel.

Készletgazdálkodás

Az onZsamban egyszerűen aktiválhatja az ingyenes készletkezelési modult. A virtuális készletet a függőben lévő rendelések alapján számítják ki, míg az aktuális készletet a tényleges kimenő termékek alapján (pl. a kiküldött számlák alapján). Könnyedén feltöltheti a készletet új vásárlások megadásával . A „komplex termékek” modul aktiválásával az onZsam könnyedén kezelheti az összetett termékcsomagok készletét. Nyereséges árú, tíz darabból álló komplex terméket értékesít, korrigált áron, vagy egy doboz bort, amelyben hat palack van? Ennek az összetett terméknek az összes egyedi tétele beleszámít az értékesítésbe és a készletkezelésbe.
Készletgazdálkodás
Termékadatok importálása és exportálása

Termékadatok importálása és exportálása

Biztosítja a szállító az összes cikk listáját, vagy már rendelkezik egy másik szoftverből származó cikkfájllal? Könnyen importálhat ilyen listákat az onZsamba, és elkerülheti a párhuzamosságot! Ez a funkció lehetővé teszi a termékárak egyszerű frissítését is ahelyett, hogy minden egyes termékárat manuálisan kellene módosítani az onZsamban.

Árszegmentáció

Különböző árakat használ nagykereskedelmi, egyéni ügyfelek vagy egy meghatározott ügyfélcsoport esetében? Használjon termékenként különböző árszegmenseket. Vevői adatai alapján az onZsam azonnal kiválasztja a megfelelő árszegmenst ügyfele számára.
Árszegmentáció
Mértékegységek

Mértékegységek

Könnyen párosítsa a megfelelő mértékegységeket termékeihez, és jelenítse meg azokat a dokumentumokon. Az egyik egységről a másikra való átalakítás is gyerekjáték lesz.

Üres áruk

Az „Üres áru” modullal lehetséges a visszaküldött üres áruk kiszámítása. Az üres áruértéket termékszinten adja meg. Az onZsam a megrendelés visszaigazolása vagy számla létrehozásakor automatikusan kiszámítja az esetleges visszatérési értéket.
Üres áruk
Kedvezmények

Kedvezmények

Különböző kedvezmények - százalékban vagy összegben - rendelhetők termékszinten, vásárlói szinten, a teljes bizonylaton (pl. számla) vagy az azonnali fizetési kedvezmény alkalmazásával.

Termék kép

Jelenítse meg terméke képét a dokumentumokon, így az ügyfelek azonnal láthatják, miről szól az ajánlata vagy a számlája. A kép hozzáadódik a terméklaphoz, és könnyen megjeleníthető az árajánlaton, számlán stb.
Termék kép

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room