Számlák létrehozása

Egyszerűbb út nincs

Gyors és könnyű

A vevő- és termékadatok automatikus hozzáadása, valamint az automatikus dátumozás, számozás és áfa-számítás biztosítja, hogy Ön minden eddiginél gyorsabban készítsen számlákat. Használjon feliratot, vagy említse meg a rendelési hivatkozást. A PDF-dokumentum automatikusan létrejön, az Ön vállalati identitása alapján. Könnyen kinyomtatható vagy e-mailben elküldhető az ügyfélnek , mindezt az onZsamból.
Gyors és könnyű
Automatizált fizetési nyomon követés

Automatizált fizetési nyomon követés

Az onZsam lehetővé teszi a fizetések manuális nyomon követését vagy automatikus feldolgozását. Rengeteg időt takaríthat meg az automatikus fizetéskövetéssel. Még mindig nem érkezett meg a kifizetés? Gyorsan hozzon létre fizetési emlékeztetőt, és küldje el e-mailben ügyfelének – mindezt programunkon belül. A késedelmes fizetések elkerülése érdekében küldhet ügyfelének egy online fizetési gombot. A számlák biztonságosan fizethetők online partnerünkön, Mollie -n keresztül. Az ügyfelek választhatnak, hogy VISA, MasterCard, PayPal, ... Ha használja ezt a funkciót, a beérkező fizetések automatikusan feldolgozásra kerülnek, és a megfelelő számlához kapcsolódnak.

Automatikus emlékeztetők

Automatizálja a kifizetetlen számlák nyomon követését fizetési emlékeztetők automatikus küldésével. Ez nem csak időt takarít meg, hanem segít a következetesebb munkavégzésben is. Ezeket az emlékeztetőket mindig az Ön által megadott feltételek szerint küldjük el.
Automatikus emlékeztetők
Küldje el könnyedén

Küldje el könnyedén

Az onZsam többféle küldési lehetőséget kínál . Nyomtatási és postai szolgáltatásunkon keresztül számláit kinyomtathatja, lebélyegzi és postai úton is elküldheti. A PEPPOL hálózaton keresztül teljesen digitálisan küldi el őket. Az e-mailben történő egyszerű küldés közvetlenül az onZsamtól végezhető el. Az ügyfélfájlban található e-mail cím automatikusan hozzáadásra kerül; csak az e-mail üzenet alapértelmezett szövegét kell módosítania. Az onZsam rendelkezik egy olyan beállítással, amely a professzionalizmus érdekében a saját e-mail címéről küldhet dokumentumokat.

Jelentések széles skálája

Szerezzen betekintést heti, havi, negyedéves vagy éves értékesítésébe és nyereségébe. Kik a legfőbb vásárlói, és mely termékeket értékesíti a legtöbbet? Több mint 30 jelentés áll rendelkezésre , amelyek segítségével jobban megértheti üzleti adatait. A praktikus grafikonok vizuálisan ábrázolják adatait.
Jelentések széles skálája
Egyéb pénznemek

Egyéb pénznemek

Az onZsamban a más pénznemekben történő számlázás rendkívül egyszerű. Egyszerűen válassza ki a megfelelő pénznemet ügyfele számára: az onZsam megjeleníti az aktuális árfolyamot, és gondoskodik az átváltásról.

A saját vállalati identitásában

Vállalati arculata hozzájárul vállalkozása sikeréhez és elismertségéhez. Töltse fel saját céges logóját, és kombinálja a megfelelő színekkel. Az onZsam segítségével pillanatok alatt elkészíthet egy nagyon professzionális megjelenésű számlát, amely azonnal kapcsolódik az Ön cégéhez. Szeretné saját előre nyomtatott fejlécét használni? Továbbra is használhatod. Az onZsam fejléces papír nélküli sablont is kínál a saját nyomtatott elrendezés egyszerű megjelenítéséhez.
A saját vállalati identitásában

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room