Jelentések

Képzeld el a számokat

Ügyfelek

Vessen egy pillantást az értékesítési előzményekre és az ügyfélenkénti bevételre , készítsen jelentést a legjobb vásárlóiról , vagy fedezze fel az elveszett ügyfeleket. Hasznos eszközök, amelyek azonnali használatra alkalmas információkat biztosítanak.
Ügyfelek
Termékek

Termékek

Melyek a legkelendőbb termékei vagy kategóriái ? Mely termékek a legjövedelmezőbbek az Ön vállalkozása számára? Alapvető információk az ajánlat kezeléséhez a piacon, határozott árjavaslatok készítéséhez és a profit maximalizálásához, többek között a megfelelő készletkezelés révén.

Eredmények

Valós idejű betekintés a teljes bevételbe. Ha aktiválta a vásárlási modult , és rögzíti a vásárlási számláit az onZsamban, akkor valós idejű állapotot kap az összköltség és a nyereség között. Nem kell megvárnia a negyedév vagy év végét, hogy könyvelője jelentést kapjon!
Eredmények
Ütemezés és költségvetések

Ütemezés és költségvetések

Meghatározott-e elérendő célokat, elérendő bevételt vagy költségvetést, amelyen belül a költségeit tartani kell? Könnyedén ellenőrizheti, hogy továbbra is a menetrend szerint halad-e a praktikus tervezőeszközünkön keresztül.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room