Könnyedén küldhet számlákat vagy ajánlatokat

A legjobb számlázástól az ügyfélig pillanatok alatt

Dokumentumok küldése e-mailben

Számláit és egyéb dokumentumokat közvetlenül az onZsam programból küldheti el az ügyfélnek . Egy utólagos értesítési rendszeren keresztül azonnal láthatja, hogy megérkezett-e a számla és mikor olvasták el az e-mailt. Például egy hibásan megadott e-mail cím miatt meghiúsult árajánlat továbbítása esetén azonnal újra elküldheti az árajánlatot helyesen, hogy egyetlen ügyfél se maradjon le egy ajánlatról.
Dokumentumok küldése e-mailben
Számlák küldése hagyományos postai úton

Számlák küldése hagyományos postai úton

Nyomtatás és posta szolgáltatásunk segítségével a számlákat közvetlenül a programból küldheti postai úton, anélkül, hogy ki kellene nyomtatnia, le kell bélyegeznie vagy a postára kell mennie. A dokumentum kinyomtatásának, borítékba helyezésének és hagyományos postai küldeményének ára országtól és oldalszámtól függ (az árakért lépjen kapcsolatba velünk ). A funkció használatához töltse fel online pénztárca egyenlegét az onZsamban. Természetesen továbbra is könnyedén kinyomtathat egy PDF-fájlt, és elküldheti hagyományos levélben. A nyomkövető gombok segítségével könnyen nyomon követheti, hogy mely dokumentumokat küldték el és melyeket nem.

Számlák küldése PEPPOL-on keresztül

A hagyományos e-mail alternatívájaként e-számlákat is küldhet az európai PEPPOL hálózaton keresztül . A PEPPOL-on keresztül küldött és fogadott számlák azzal az előnnyel járnak, hogy automatikusan feldolgozhatók.
Számlák küldése PEPPOL-on keresztül

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room