Szállítólevelek

Szállítólevelek létrehozása a Bestinvoicing segítségével

Szállítólevelek

A szállítólevelek létrehozása rendkívül egyszerű ezzel az ingyenes modullal. Szállítólevelet ugyanúgy készít, mint egy számlát . A kapcsolódó bizonylattörténet megkönnyíti a nyomon követést (megrendelés, rendelés visszaigazolás, szállítólevél, számla, ...). A szállítólevél könnyen kinyomtatható vagy e-mailben elküldhető. Az onZsam lehetőséget kínál arra, hogy az ügyfelek digitálisan aláírják a szállítólevelet pl. táblagépről. Alternatív szállítási címet vagy konkrét szállítási dátumot szeretne megjeleníteni? Ez az onZsam segítségével is lehetséges. Ön határozza meg, hogy a szállítóleveleken szeretné-e megjeleníteni vagy elrejteni pl. a termékárakat .
Szállítólevelek
Kényelmes munkafolyamat

Kényelmes munkafolyamat

Szállítólevelet készíthet rendelési visszaigazolásból vagy ajánlatból . Ha a kiszállítás megtörtént, a bizonylatot könnyedén számlává alakíthatja. Több szállítólevelet szeretne számlázni ugyanannak az ügyfélnek egyetlen bizonylattal? Nincs mit! Válassza ki a kívánt szállítóleveleket, és egyesítse őket egy összesítő számlában.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room