Vásárláskezelés

Feldolgozza vásárlási számláit az onZsamban

Vásárláskezelés

Az onZsam nem csak értékesítési számlák készítésére alkalmas számlázó szoftver , hanem vásárlási számlák feldolgozására is. Ha fiókjában aktiválja az ingyenes „vásárláskezelés” modult, akkor vásárlási számláit is feltöltheti és feldolgozhatja. Szerezzen betekintést a teljes kiadásába időszakonként vagy vásárlási kategóriánként. A fizetés nyomon követése biztosítja a jó kapcsolatot a beszállítójával, a jelentéstétel pedig lehetővé teszi költségvetésének szoros figyelemmel kísérését és okosabb befektetéseit. A vásárláskezelő modul e-számlákat is képes feldolgozni. Ennek eredményeként egyszerűen ki kell választania az e-számlát mellékletként, és a számlán szereplő összes információ automatikusan helyesen kerül megadásra. Takarítson meg időt és szüntesse meg a hibákat!
Vásárláskezelés
Jelentés

Jelentés

Ha a vásárlási számláit is rögzíti az onZsamban , akkor nemcsak a cég bevételét, hanem a nyereséget (bevétel mínusz költségek) is megtekintheti. Ez lehetővé teszi, hogy valós időben nyomon kövesse, mennyit keres a vállalat ténylegesen.

Kapcsolódás a könyveléshez

A feltöltött és feldolgozott vásárlási számláit UBL formátumra (Universal Business Language) is konvertáljuk. Ezt a formátumot az onZsamból exportálhatja az elektronikus számlákhoz, vagy elküldheti könyvelőjének programunk közvetlen hivatkozásán keresztül. Így a könyvelő automatikusan feldolgozza a már bevitt bizonylatadatokat, és Ön drasztikusan csökkenti a kézi adatbeviteli munkát.
Kapcsolódás a könyveléshez
E-mail és PEPPOL postafiók

E-mail és PEPPOL postafiók

Az onZsam rendelkezik postafiók funkcióval, amellyel egyszerűen fogadhatja a vásárlási számlákat. Minden postafióknak megvan a maga egyedi e-mail címe, amelyre e-maileket küldhet vagy továbbíthat. Az ezekhez az e-mailekhez csatolt vásárlási számlák ezután egyszerűen feldolgozhatók a programban. A papíralapú dokumentumokat e-mailben elküldheti közvetlenül a szkennerről erre a postafiók e-mail címére. Vagy egyszerűen készítsen egy képet, és töltse fel okostelefonján! Ezen a postafiókon keresztül a PEPPOL hálózaton keresztül is fogadhat számlákat. Ez lehetővé teszi beszállítói számára, hogy elektronikus számlákat küldjenek közvetlenül a számlázási szoftverükből az Ön onZsam fiókjába. Mivel ezek valódi e-számlák , többé nem kell újra begépelnie semmit. Az onZsam automatikusan 100%-ban helyesen kinyeri az összes számlainformációt a fogadott bizonylatból.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room