Felhasználókezelés

Több felhasználó saját hozzáférési jogával

Felhasználókezelés

Hozzon létre korlátlan számú onZsam felhasználót a cégén belül, hogy bárki, akinek hozzáférésre van szüksége, használhatja saját fiókját. Az együttműködés még soha nem volt ilyen egyszerű!
Felhasználókezelés
Határozza meg a hozzáférési szintet

Határozza meg a hozzáférési szintet

Ön határozza meg, hogy az egyes felhasználók mely onZsam modulokhoz férhetnek hozzá. Az ügyfelek és a termékek áttekintése alapértelmezés szerint minden felhasználó számára látható és elérhető.

Együttműködés bárhol

Az onZsam folyamatosan szinkronizálva van, minden felhasználó között és bármilyen eszközön. Valós időben dolgoznak együtt, és mindig megosztják a legfrissebb információkat. Aktiválja a feladatokat, hogy megtudja, melyik nyitott tennivalót kell vállalati szinten nyomon követni.
Együttműködés bárhol
Lépjen kapcsolatba könyvelőjével

Lépjen kapcsolatba könyvelőjével

Igény szerint könyvelőjének közvetlen hozzáférést biztosíthat onZsam környezetéhez. Ezt követően külső felhasználó szerepet kap a szervezetében. Az ilyen hozzáférés teljesen ingyenes!

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room