Előfizetések

Ismétlődő számlák? Állítsa be őket pillanatok alatt

Időszakos számlák

Ha havonta (vagy más időszakra) küld számlát az ügyfélnek, az ingyenes „előfizetések” modul segítségével előre beállíthat egy időszakos számlát. Ügyfele ezután automatikusan kap egy havi számlát (vagy egy másik előre beállított időszakra, az Ön által megadott befejezési dátumig). Ez azt jelenti, hogy ezentúl nem kell minden héten, hónapban, évben, ... A számlák kiküldését is elkészíteni és elküldeni a program által, így Önnek csak a befizetéseket kell fogadnia és figyelemmel kísérnie.
Időszakos számlák
Automatizálás

Automatizálás

Az onZsam lehetővé teszi a számlák automatikus küldését egy előfizetési időszakon belül. Aktiválhatja a Mollie linket, hogy ügyfelei online fizessenek , vagy a Ponto linket az ügyfél fizetési átutalásának automatikus feldolgozásához. Mégsem fizették ki a számlát? Az automatikus fizetési emlékeztető modul segítségével értesítse ügyfeleit.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room