Termékmenedzsment

Egy praktikus adatbázis termékei számára

A termékek egyszerű használata

Az onZsam segítségével egyszerűen létrehozhat egy termékfájlt, sőt importálhat termékadatokat is. A termékinformációkat a kívánt terméknévvel vagy cikkkóddal érheti el. Könnyedén felhasználhatja a termék adatait az összes dokumentumban. Az ár, név, leírás Az áfa hivatkozások automatikusan beolvasásra kerülnek, ami lehetővé teszi az árajánlatok és számlák elkészítését egy pillanat alatt, de helyesen, a keresés vagy a gépelés gondja nélkül.

Termékjelentés

A testreszabott jelentések betekintést nyújtanak a termékek értékesítésébe, ideértve az összes termék forgási sebességét és a termék vagy termékcsoport szerinti forgalmat. Ez lehetővé teszi, hogy meghatározza az összes termék megfelelő értékesítési megközelítését, és szorosan figyelemmel kísérje ezeknek a műveleteknek az eredményét.

Készletkezelés

Könnyedén aktiválhatja az állománykezelő modult az onZsam-ban. Ez az alalkalmazás a regisztrált megrendelések alapján kiszámítja a virtuális készletet, de a tényleges kimenő termékek alapján is nyomon követi az aktuális készletet. Könnyedén feltöltheti a készletet saját vásárlásainak regisztrálásával.

Termékadatok importálása és exportálása

A szállító elérhetővé teszi-e cikkfájlját, vagy van-e termékfájlja egy korábbi programból? Ezután gyorsan, helyesen és egyszerűen importálja az onZsam-ba. Ez megakadályozza a sok extra munkát!

KÉPERNYŐKÉPEK TERMÉK MODUL

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room