Készítsen idézeteket

Könnyen létrehozhat versenyképes és nyereséges ajánlatokat

Könnyen és gyorsan beállítható

A versenyképes árajánlatok gyors, rendezett és helyes elkészítése elengedhetetlen ahhoz, hogy minden vállalkozás megnyerje a potenciális ügyfeleket. Az onZsam használatával ez kevés erőfeszítést igényel, ha a meglévő termékeket és árakat használja a saját terméklistájáról, és ahol szükséges, kiegészíti azokat a potenciális ügyfelek számára kialakított speciális információkkal. Ha később hasonló árajánlati kérdéseket kap, egyetlen kattintással másolatot készíthet, és módosíthatja a konkrét információkat.

Pontosan kövesse az idézeteket

Az ajánlatokat a legjobban nagyon szorosan követhetjük. Minden árajánlatnak megvan a saját sorszáma, dátummal és hivatkozással a könnyű nyomon követés érdekében. Az onZsam automatikusan értesíti Önt a folyamatban lévő ajánlatokról, hogy felvehesse a kapcsolatot az ügyféllel további értékesítési értekezlet céljából. A már elfogadott vagy akár teljesített, de még számlázni nem kívánt ajánlatok is egyértelműek, hogy a számlázás gyorsan követhető legyen.

Ne késlekedjen, gyorsan számlázzon!

Számos vállalatnál klasszikus a számlázás elhalasztása és kötegelése. Ez károsítja a pénzáramlást és növeli a hibák kockázatát. Ha szolgáltatásokat és / vagy árukat szállítottak, azonnal számlázzon, hogy gyorsabban fizessen. Másolja az árajánlat adatait egy . Ez automatikusan megkapja a megfelelő dátumot és a következő számlaszámot. Így néhány másodperc alatt átalakíthatja az árajánlatot a végső számlává. Csak onZsam-mal továbbítsa az ügyfélnek!

Fogadja el és hagyja jóvá online

Az ügyfelek online jóváhagyhatják az árajánlatokat. Az egérrel aláírják az aláírást, amelyet azonnal e-mailben megkap. Mivel az ügyfelek olyan könnyen elfogadják az ajánlatokat, az értékesítés sikerének esélye nemcsak nagyobb, hanem kevesebb időt pazarol el az árajánlat és az értékesítés teljes folyamata során. Ezenkívül cégének mindig vannak hasznos igazoló dokumentumai, és elkerüli a vitákat.

Az ajánlati modul képernyőképei

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room