Hozzon létre számlákat

Egyszerű, gyors és korrekt

Gyors és egyszerű

A számlázás automatikusan felhasználja az ügyfél- és termékfájlokat. Nincs trükkös beviteli munka. A társkeresés, a számozás, az áfa-számítás és a jogi nyilatkozatok biztosítják, hogy a számlákat gyorsan és helyesen elkészítse. Az onZsam automatikusan létrehoz egy PDF-t a vállalati identitásban. E-mailben történő küldés és esetleg nyomtatás egyszerű.

Automatikus fizetési nyomon követés

Az onZsam használatával Ön maga is nyomon követheti a kifizetéseket, vagy hagyhatja, hogy az alkalmazás feldolgozza a befizetéseket a bankjához tartozó automatikus kapcsolat révén. Ez az automatikus fizetési nyomon követés időt és problémás keresést takarít meg, és elkerüli a hibákat is. Még mindig ki nem fizetett számla? Ezután hozzon létre és küldjön emlékeztetőt az ügyfelének. Gyors és gyors.

Kapcsolódhat a Mollie.com partnerünkkel is. Ezután az ügyfél például online fizethet a VISA vagy a Bancontact segítségével. A fizetéseket akkor is automatikusan feldolgozzuk, és összekapcsoljuk a vonatkozó számlával.

Automatikus emlékeztetők

Automatizálja a ki nem fizetett számlák nyomon követését onZsam emlékeztetők létrehozásával és küldésével. Ez nemcsak időt takarít meg, hanem szisztematikusan is dolgozik, mert az emlékeztetőket mindig ugyanazon fizetetlen időszak után küldik ki. Casflow-ja előnyös lesz!

Könnyű szállítás

A számlák nyomtathatók postai úton történő elküldéshez, vagy közvetlenül az onZsam-tól. Az ügyfélfájlból származó e-mail cím automatikusan kitöltődik, és Ön saját maga állítja be az e-mail szokásos szövegét. A számlákat a saját e-mail címére küldjük a professzionalizmus biztosítása érdekében.

Kiterjedt jelentések

Betekintést nyerhet heti, havi, negyedéves vagy éves forgalmába és profitjába az onZsam jóvoltából. Kik a legfontosabb vásárlóid és mely termékeket árulod a legtöbbet. Több mint áll rendelkezésre a számok elemzéséhez. A hasznos grafikonok vizuális képet adnak a vállalat teljesítményéről.

Pillanatképek a számlázási modulokról

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room