Küldjön számlákat vagy árajánlatokat egyszerűen és gyorsan

Számlája 1-2-3 alatt az ügyfélnél

Küldjön számlákat e-mailben

Az onZsam számlákat és dokumentumokat küld közvetlenül az ügyfeleknek. A nyomon követési funkció azonnal tájékoztatja Önt arról, hogy megérkezett-e a számla és mikor olvasta el az e-mailt. Például abban az esetben, ha az ajánlattétel sikertelen volt például rossz e-mail cím miatt, azonnal helyesen adhatja vissza az árajánlatot, vagy postai úton juttathatja el, így egyetlen ügyfél sem hagyja ki az árajánlatot.

Számlák és árajánlatok küldése postai úton

Számlákat vagy árajánlatokat közvetlenül is küldhet az onZsam-tól postai úton anélkül, hogy saját maga kellene kinyomtatnia a dokumentumokat, és fel kellene lépnie a postafiókba. A nyomtatás, a boríték behelyezése és a számla elküldése az onZsam postai szolgáltatáson keresztül hozzávetőlegesen 1,25 euróba kerül számlánként. Semmi sem akadályozza meg, hogy maga nyomtassa ki a PDF-verziót, és feltegye a buszra. A nyomógombokkal figyelemmel kísérheti, hogy mely dokumentumokat küldték el és melyeket nem.

Számlák küldése PEPPOL-on keresztül

A klasszikus e-mail alternatívájaként számlákat is továbbíthat az európai PEPPOL hálózaton keresztül. A PEPPOL hálózaton keresztül küldött és fogadott számlák előnye, hogy automatikusan feldolgozhatók.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room