Számlák küldése a PEPPOL hálózaton keresztül

E-számlák hatékony küldése és fogadása

Számlák küldése és fogadása a PEPPOL hálózaton keresztül

A PEPPOL hálózat az e-mail alternatívája a számlák elektronikus küldésére és fogadására, amelyet az Európai Unió állított fel. Ezen a hálózaton keresztül teljes elektronikus számlákat küldünk, amelyeket a címzett félig automatikusan feldolgozhat. Az ezen a PEPPOL csatornán keresztül beérkezett számlákat tehát 1 kattintással be lehet írni az onZsam-ba, anélkül, hogy manuálisan kellene újra beírni az adatokat. Az onZsam-ban egyszerűen aktiválhat egy üzleti címet ezen a hálózaton, amelyen számlákat fogadhat.

2017. január 1-je óta a szállítóknak e-számlákat kell küldeniük, amikor a flamand kormány számlázni akarnak. Ezeknek a számláknak meg kell felelniük a . Ezek az e-számlák nem hétköznapi PDF dokumentumok, hanem speciális "XML" fájlok, amelyeket a számítógépek sokkal könnyebben feldolgozhatnak. Ezeket a számlákat szintén nem lehet e-mailben továbbítani, hanem az európai "PEPPOL" hálózaton keresztül kell továbbítani. Ez meglehetősen technikai és összetett folyamat, de ezzel a linkkel csak 1 gombot kell megnyomnia, és nem kell tovább aggódnia.

A PEPPOL-on keresztüli küldés és fogadás a Zsam-ban havonta legfeljebb 100 dokumentumot tartalmaz. Szüksége van nagyobb kapacitásra? Ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room