(a) Megrendelések

Adjon hozzá vásárlási megrendeléseket onZsam fiókjához 1 kattintással

Megrendelések

Előkészíti a szállító megrendelését? Ez könnyű ezzel az ingyenesen aktiválható onZsam alkalmazással. A beviteli mezők segítségével pillanatok alatt beállíthatja megrendelését vételi megrendelés útján, esetleg a termékfájl segítségével. Megtehető egyszerűen úgy is, hogy másolja a vásárláshoz szükséges adatokat a vevő ajánlatából vagy megrendelési űrlapjából.

Megkapta az árut a szállítójától? Ezután hozzon létre egy vásárlási tételt (belső vásárlási számlát), amelyet a saját vásárlási megrendeléséből feldolgozhat, és így lefoglalhatja. Egyszerűen adja hozzá a szállítói értékesítési számlát, amelyet később tőle kap a korábban létrehozott belső vásárlási számla mellékleteként. Az előny? A vásárlás adminisztrációja azonnal készen áll, és mindenekelőtt: Azonnal ismeri a kereskedelmi árrést, mert a vételi és eladási összeg ismert.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room