A vásárláskezelés

Töltse fel vásárlási számláit onZsam-fiókjára

Vásárláskezelés

Az onZsam nemcsak az értékesítési számlák számlázási programja, hanem a vásárlás adminisztrációját is képes kezelni. A "Vásárláskezelés" modulban regisztrál és követi saját vásárlási számláit. Az onZsam betekintést nyújt a vásárlási kiadásokba időszakonként vagy vásárlási kategóriánként. A fizetési nyomon követés biztosítja a jó kapcsolatot a beszállítókkal, a jelentéseknek köszönhetően a költségvetése továbbra is kezelhető marad, és gyorsan láthatja a kereskedelmi árrést (eladási MIN vásárlások). A beruházások azonnal jól irányíthatók.

A vásárláskezelő modul elektronikus számlákat is feldolgoz. Egyszerűen válassza ki az e-számlát, és az abban szereplő összes információt helyesen és automatikusan regisztrálja.

Betekintés a jelentések útján

Amikor vásárlási számlákat is beír az onZsam-ba, nemcsak a vállalat forgalmáról szóló jelentéseket tekintheti meg, hanem gyorsan megtekintheti a kereskedelmi árrést (forgalom - vásárlások) is. Ez lehetővé teszi, hogy szorosan figyelemmel kísérje, mennyit keres a vállalata.

Kapcsolat a könyveléssel

Az onZsam a vásárlási számlákat "UBL" formátumba konvertálja az elektronikus számlákra, ha szükséges. Ezt a gyors automatikus feldolgozás érdekében közvetlenül a könyvelőnek / könyvelőnek küldjük el. Nincs több beviteli munka.

E-mail és PEPPOL beérkező levelek

Az onZsam rendelkezik egy beérkező levelek funkcióval a számlák egyszerű fogadásához. Minden postaládának egyedi e-mail címe van. A programban azonnal és egyszerűen feldolgozhatja az e-mailekhez csatolt vásárlási számlákat.

A beérkező levelek a PEPPOL csatornán keresztül is elfogadják a számlákat. Például beszállítói elektronikus számlákat küldhetnek Önnek a számlázó szoftverükből. A teljes értékű elektronikus számlák használatával már nem kell semmit újraírnia, de az onZsam automatikusan kivonhatja az összes szükséges információt a számlából.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room