Előfizetések

Adja hozzá ezt az alkalmazást az onZsam fiókjához egyetlen kattintással

Időszakos számlák

Elad-e előfizetéseket (a szó legtágabb értelmében), és rendszeresen számláznia kell? Az onZsam szoftver „Előfizetések” alkalmazásával egyszeri számlát hoz létre, amely később további számlázási alapot szolgál fel előfizetési időszakonként (hét, hónap, negyedév vagy év). Akár a számlák automatikus elküldése is lehetséges, csak a befizetések után kell járnia!

Automatizálás

Az onZsam automatikusan elküldi az előfizetés időtartamára vonatkozó számlákat. Aktiválhatja a kapcsolatot a Twikey-val, hogy rendszeres beszedéssel is beszedhesse az időszakos számlákat, és kapcsolatba léphet a Mollie-val, hogy az ügyfelek online fizethessenek, vagy a CodaBox-szal, hogy automatikusan feldolgozza az ügyfél fizetési átutalását. Mégis nem fizették ki a számlát? Erről üzenetet küld az ügyfélnek automatikus emlékeztetőkön keresztül.

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room