onZsam és Wolters Kluwer VERO-számlálás

Importáljon onZsam vételi és értékesítési számlákat a VERO-Count-ba

OnZsam számlák importálása a VERO-Count-ba

A VERO-Count nem támogatja a közvetlen elektronikus linkeket, mert nem a felhőben fut. az onZsam-nak azonban módja van elektronikusan elküldeni az adatokat egy VERO-Count fájlba:

A VERO-Count kapcsolatban áll Basecone és CodaBox partnereinkkel. Az onZsam-fiók eladási számlákat küldhet a Basecone és a CodaBox részére. A CodaBox nem tudja kezelni a vásárlási számlákat, a Basecone viszont igen. A számlákat mindkét platformról el lehet küldeni a VERO-Count-nak, sőt automatikusan a CodaBox-ból is.

Az UBL számlák importálásához a VERO-Count UBL importáló modul is használható. Ezután az onZsam létrehozza ezeket a fájlokat, és exportálja őket a VERO-számlálásra. A további feldolgozás egy felhőszolgáltatással vagy saját szerverrel történő szinkronizálással is elvégezhető.

onZsam és Wolters Kluwer VERO-számlálás

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room