Tárlatvezetés

onZsam könyvelőknek

Kapcsolja össze az ügyfélfájlokat és oldja meg az időkorlátokat az onZsam segítségével

Könyvelői számlájáról fiókokat hoz létre ügyfelei számára, vagy összekapcsolja meglévő fiókjaikat az Önéhez. Ezeknek a fiókoknak a hozzáférésével valós időben követheti nyomon a dokumentumok állapotát, és saját maga gyűjtheti és dolgozhatja fel a számlákat különféle módon a saját könyvelési csomagjában. Ez az ideális megoldás azoknak az ügyfeleknek, akik (túl) sokáig várják a számlák és egyéb dokumentumok küldését, és ezért elfogy az idő.

Könnyen feldolgozhatja saját könyvelési csomagjába

Az onZsam a vállalkozóknak szánt program, nem számviteli csomag. A tényleges könyvelést a saját programjával végzi, de az onZsam biztosítja, hogy ügyfelei helyes dokumentumokat készítsenek és gyorsan elérhetővé tegyék azokat. A feldolgozási folyamatot az Ön és a saját könyvelési programjának leginkább megfelelő módon állíthatja be.

Praktikus eszköz az ügyfelek számára

Az onZsam nagyon hasznos szoftvercsomag sok vállalkozó számára. Biztosítja, hogy jobban kezeljék és felügyeljék saját adminisztrációjukat, ami a kevesebb hiba és a dokumentumok gyorsabb benyújtása miatt azonnal leegyszerűsíti az Ön munkáját. Helytelen sorszámok, hibák az áfa kiszámításában, hiányzó számlaszámok ... a múlté.

Mivel az onZsam a vállalkozók számára készült, és nem egy könyvelési csomag kiterjesztése, a használt kifejezések a vállalkozók számára könnyen érthetőek maradnak anélkül, hogy a számukra nehéz pénzügyi kifejezéseket vagy technikákat kellene használniuk. A könnyű használat a szabály.

Segítsen nekünk a növekedésben

Amikor ügyfeleinket ajánlja nekünk, akkor támogatja növekedésünket. Ezért kap szép jutalékot az ügyfelek behozataláért.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room