Az onZsam dokumentumok szinkronizálása saját szerverével SFTP-n keresztül

Szinkronizálja az onZsam számlákat saját szerverével SFTP-n keresztül

Szinkronizálja a Zsam dokumentumokat saját szerverével az SFTP-n keresztül

Az onZsam automatikusan elhelyezheti azokat a dokumentumokat, amelyek a szerveren vannak, amelyekhez hozzáfér. A fájlcsere n keresztül történik így az onZsam biztonságos kapcsolatot tud létrehozni a szerver egy adott mappájával. Az onZsam ebben a mappában minden dokumentumot fájlonként PDF-ben, de UBL vagy E-FFF formátumban is elhelyez. Az UBL fájlok szinte minden könyvelési programban elolvashatók további feldolgozás céljából.

Az SFTP nemcsak a saját szerverével való kapcsolat létrehozására használható, hanem például klasszikus webtárhely-csomagokkal is, amelyeket számos web hosting cégtől kölcsönözhet. Így nem kell saját maga telepítenie semmilyen hardvert vagy szoftvert, és azonnal elkezdheti a könyvelési munkát. Csak szinkronizálja a fájlokat egy privát mappában.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room