Könyvelőknek ingyenes!

ONZSAM SZáMLáZó SZOFTVER KöNYVELőK SZáMáRA

Online együttműködés az ügyfelekkel, és dokumentumaik könnyedén eljuthatnak a könyvelési csomagjába

onZsam könyvelőknek

Jobban működjön együtt ügyfeleivel

Könyvelőknek ingyenes

Az OnZsam ingyenes a könyvelők számára. Az ügyfélfájlokat összekapcsolja fiókjával, és így kényelmesen együttműködhet és információkat cserélhet velük.

Link a könyvelési csomaghoz

Az onZsam elkötelezett az e-számlázás technológiai fejlesztése iránt. Például különféle módszereket kínálunk az onZsam összekapcsolására a saját könyvelési csomagjával.

Hasznos és biztonságos eszköz az ügyfelek számára

Az onZsam segít ügyfeleinek sok időt megtakarítani és elkerülni az adminisztrációs hibákat, például a kettős regisztráció elkerülésével. Ez lehetővé teszi az ügyfél számára, hogy rövidebb idő alatt és helyesen végezze el az ügyintézését, így az onZsam segít abban is, hogy csökkentse a sok határidő nyomását. Ezenkívül az ügyfél adatai tökéletesen védettek a veszteségektől.

Köszönöm!

Új ügyfeleket nyitnak-e az onZsam-nál a könyvelői számláján keresztül? Ezután szép jutalmat kap tőlünk köszönetképpen!

Kapcsolja össze az onZsam-ot a könyvelési csomagjával, kerülje az ügyféldokumentumok várakozási idejét

Különböző módszereket használhat, teljesen a saját maga által választott munkafolyamatnak megfelelően

Exportálás UBL-be vagy E-FFF-be

Az onZsam az értékesítési számlákat, valamint a vásárlási számlákat exportálja UBL vagy E-FFF formátumba. Ez nagyon alkalmas bármilyen számviteli szoftverrel folytatott adatcserére.

Az onZsam szinkronizál a szerverével, így kevesebb várakozási idő áll rendelkezésre

Az onZsam segítségével szinkronizálhatja az ügyfél dokumentumokat és fájlokat a saját szerverén, a Dropboxon, a Google Drive-on vagy a OneDrive-on. Ez megakadályozza a másolási hibákat, de orvosolja azokat az ügyfeleket is, akik folyamatosan későn küldenek dokumentumokat a feldolgozáshoz

Link a kézbesítési platformon keresztül

Az olyan univerzális kézbesítési platformok, mint a ClearFacts, a Basecone és a CodaBox, biztosítják, hogy ügyfelei közvetlenül az onZsam-tól küldhessék el dokumentumaikat. Könnyű, gyors és reprodukciós hibák nélkül.

A közvetlen linkek megakadályozzák az ügyfelektől a dokumentumok ismételt várakozását

A 0nFact közvetlen kapcsolatban áll a felhőben lévő könyvelési programokkal. A felhasználók közvetlenül a programból küldik el számláikat a könyvelési osztálynak. Ez elkerüli a másolási hibákat, de mindenekelőtt sok időt takarít meg. Végül hatékonyan megoldhatjuk azt a várakozást, hogy ügyfele továbbítsa dokumentumait.

Hogyan kezdjem az onZsam-ot a könyvelők számára?

Nagyon egyszerű , ingyenes és percek alatt !

Hogyan kezdjem az onZsam-ot a könyvelők számára?

Hozzon létre ingyenes onZsam fiókot ezen a weboldalon keresztül. Ezután azonnal létrehozhat onZsam fiókot az ügyfelek számára. Minden ügyfélbázis egy 14 napos ingyenes próbaverzióval indul, így az ügyfelek megtekinthetik a teljes csomagot. A könyvelési csomagtól függően olyan funkciókat határoz meg, amelyek nagyban automatizálják az ügyféldokumentumok feldolgozását.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!

Pillanatképek

Hogy néz ki a programunk!

2.488.162

az onZsammal eddig létrehozott dokumentumok

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room