Az enFact szinkronizálása a Google Drive-val

Szinkronizálja az enFact dokumentumokat a Google Drive-val

Dokumentumok szinkronizálása a Google Drive-val

Az onZsam-on lévő könyvelői fiókja összekapcsolható Google Drive-fiókjával. Az onZsam automatikusan szinkronizálja az összes hozzáférhető fájl összes dokumentumát a Google Drive-val az "Alkalmazások" alatti "onZsam" mappában. A fájlok szinkronizálva vannak PDF formátumban, valamint UBL vagy E-FFF formátumban, megkönnyítve ezzel az UBL fájlok cseréjét az ügyfelekkel. Ezek az UBL fájlok szinte bármilyen könyvelési csomagba importálhatók további feldolgozás céljából.

Amikor a Google Drive alkalmazást a számítógépére is telepíti, a Google Drive szinkronizálja a számítógépen található helyi mappát az online fájlokkal, így az UBL fájlok valójában közvetlenül a számítógépen is szinkronizálódnak. Ez azt jelenti, hogy már nem is kell online letöltenie a dokumentumokat a Google Drive-on keresztül, de azok azonnal a számítógépén vannak.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room