Velence Unit4 és onZsam

Importálja az onZsam számlákat a 4. egységbe

OnZsam számlák importálása a 4. egységbe

A velencei Unit4 nem működik a felhőben, ezért nincsenek meg a szükséges funkciói az adatok teljes automatikus cseréjéhez közvetlen kapcsolatokon keresztül. Vannak azonban más lehetőségek is a számlák elektronikus átvitelére az onZsam-ról az Unit4 fájlra:

Velence a Unit4-től kapcsolatban áll Basecone és CodaBox partnereinkkel. Az onZsam-fiók ezen a linken keresztül továbbíthatja az értékesítési számlákat mindkettőre, de a CodaBox nem tudja kezelni a vásárlási számlákat. A Basecone-nak továbbított számlákat tovább lehet foglalni a Unit4-nél. Ez a program automatikusan lekéri az információkat a CodaBox-ból.

A Unit4 importáló modulja UBL számlákat is importálhat. Az onZsam állítja elő ezeket az UBL fájlokat, és exportálja őket automatikus szinkronizálás céljából egy felhőszolgáltatással vagy a saját szerverével.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room