Az onZsam szinkronizálása egy meghajtóval

Az onZsam dokumentumok szinkronizálása egy meghajtóval is

Szintén szinkronizálja az EnFact dokumentumokat egy meghajtóval

Az onZsam-on lévő könyvelői fiókja összekapcsolható One Drive-fiókjával. Az onZsam ezután automatikusan szinkronizálja a hozzáférhető fájlok összes dokumentumát a One Drive-val az "onZsam" mappában az "Alkalmazások" alatt. A fájlok szinkronizálva vannak PDF formátumban, valamint UBL vagy E-FFF formátumban, megkönnyítve ezzel az UBL fájlok cseréjét az ügyfelekkel. Szinte bármely könyvelési csomag importálhat UBL fájlokat további feldolgozás céljából.

Amikor a One Drive alkalmazást a számítógépére is telepíti, a One Drive szinkronizálja a számítógépen található helyi mappát az online fájlokkal, így az UBL fájlok valóban közvetlenül a PC-n vagy a Mac-en szinkronizálódnak. Ez azt jelenti, hogy nem is kell online letöltenie a dokumentumokat, mert azok azonnal a számítógépére kerülnek.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room