Az onZsam információk szinkronizálása a Dropbox-szal

dropbox

Az onZsam könyvelői fiókja összekapcsolható Dropbox-fiókjával. Az onZsam ezután automatikusan szinkronizálja az összes dokumentumot az "onZsam" mappában lévő fájlok közül az "Alkalmazások" alatt.

Az onZsam könyvelői fiókja összekapcsolható Dropbox-fiókjával. Az onZsam ezután automatikusan szinkronizálja az összes fájl minden dokumentumát, amelyhez hozzáfér, az „onZsam” mappában az „Alkalmazások” alatt. Dropbox-ban A fájlok szinkronizálva vannak PDF formátumban, valamint UBL vagy E-FFF formátumban, megkönnyítve ezzel az UBL fájlok cseréjét az ügyfelekkel. Szinte minden könyvelési csomag elfogadja ezeket a fájlokat további feldolgozásra.

Amikor a Dropbox alkalmazást a számítógépére is telepíti, a Dropbox szinkronizálja a számítógép helyi mappáját az online fájlokkal, így az UBL fájlok közvetlenül a számítógépére kerülnek. Ez azt jelenti, hogy már nem is kell letölteni a dokumentumokat a Dropboxon keresztül, de azok azonnal elérhetők helyben.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room