CodaBox

Küldjön értékesítési számlákat a CodaBoxon keresztül a könyvelési csomagjába

Küldjön onZsam értékesítési számlákat a CodaBoxon keresztül a könyvelési csomagjába

Ha kívánja, a CodaBox csatornaként működik az onZsam és számos könyvelési csomag között. Csak annyit kell tennie, hogy bejelöli a számlákat az onZsam-ban, és elküldi a CodaBox-nak. A számlákat elektronikus formában (UBL) helyezik el az ügyfél CodaBox szervereken található fájljában, ahonnan a könyvelési csomagok letölthetők és tovább feldolgozhatók.

A számlák beszedése a saját könyvelési csomagján keresztül történik. Jelenleg a CodaBox csak értékesítési számlákat tud kicserélni, vásárlási számlákat még nem. A funkció használatához Önnek, mint könyvelőnek aktív előfizetéssel kell rendelkeznie az ügyfélfájlokhoz a CodaBox segítségével. Ezután az onZsam fájlokat az áfa számon keresztül lehet összekapcsolni a CodaBox fájljaival, e-mail megerősítéssel.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room