ClearFacts és onZsam

Küldjön onZsam vásárlási és értékesítési számlákat a ClearFacts segítségével a könyvelési csomagjába

Küldjön onZsam számlákat a ClearFacts segítségével a könyvelési csomagjába

Ha kívánja, a ClearFacts csatornaként működik az onZsam és számos könyvelési csomag között. Csak annyit kell tennie, hogy bejelöli a számlákat az onZsam-ban, és elküldi a ClearFacts-nek. A ClearFacts programban Ön, mint könyvelő, kap egy belépési képernyőt, amely lehetővé teszi, hogy azonnal beírja a számlákat saját szoftvercsomagjába.

Könyvelőként először aktiválnia kell saját platformját a ClearFacts webhelyen. Ezen a platformon saját bejelentkezéssel hoz létre fájlokat ügyfelei számára. A bejelentkezéssel az ügyfelek összekapcsolhatják onZsam fiókjukat a ClearFacts fájljukkal. Lehetőség van az onZsam fájlok összekapcsolására is, amelyekhez a saját bejelentkezésén keresztül férhet hozzá, ebben az esetben szoftverünk az ügyfél áfaszáma alapján a megfelelő fájlba helyezi a dokumentumokat.

onZsam.hu A könyvelőknek tökéletes eszköz az ügyfelekkel folytatott dokumentumcsere digitalizálásához!

Használja a saját megbízható könyvelési csomagját, de minimalizálja a kézi bevitelt azáltal, hogy együttműködik az ügyfelével az onZsam-on keresztül. Az onZsam segítségével készített számláit könnyen át lehet vinni szinte minden könyvelési csomagba.

HOZZON LÉTRE EGY FIÓKOT!
server room