Jelentések

A jelentések nemcsak számokat kínálnak, hanem betekintést is nyújtanak

Ügyfelek

Tekintse meg az értékesítési előzményeket és az ügyfelenkénti forgalmat, ismerje meg legfontosabb ügyfeleit, és fedezze fel, hogy ki rendel kevesebbet vagy többet. Minden hasznos onZsam információ, amely segíti az értékesítési erőfeszítéseket, és ezáltal a vállalkozását is.

Termékek

Mely termékcsoportok és egyes termékek értékesítik jól, melyik kevésbé sikeres. Ahol eléri a legnagyobb kereskedési árrést. Alapvető információ az ajánlat piaci kezeléséhez, erős ajánlatok készítéséhez és a profit maximalizálásához, ideértve a megfelelő készletgazdálkodást is.

Eredmények

Az Onfact jelentések valós idejű betekintést nyújtanak a teljes forgalomba. Amikor a vásárlási számlákat is regisztrálja, azok azonnal feltüntetik a kereskedési árrést termékenként, és Ön folyamatosan kapcsolatban áll az aktuális eredményekkel. Nincs több várakozás a negyedév vagy akár az év végéig a számviteli jelentésekre.

Tervezés és költségvetés

Meghatározta a bevételi célokat? Termékcsaládonként vagy még mélyebben? Van-e beszerzési költségvetés a tervezett nyereség függvényében? Egy praktikus tervező eszközzel ellenőrizheti, hogy minden ütemterv szerint zajlik-e, vagy hol a legjobb a módosítások elvégzése

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room