Erős ügyfélkör és CRM

Az ügyfelek kezelése egyszerűvé vált

Kezelje egyértelműen az ügyféladatokat

Az onZsam támogatja az ügyféladatok hatékony és egyszerű kezelését. A világos lista gyorsan az ügyfélhez és releváns információihoz vezet az elérhetőségekkel, a korábban elkészített árajánlatokkal és számlákkal, jelentésekkel, mellékletekkel,

Az ügyfélinformációk hatékony felhasználása

Az ügyfél adatbázisból származó információk gyorsan és egyszerűen hozzáférhetők. Aktívan és automatikusan használják árajánlatok, számlák és egyéb dokumentumok elkészítésében, ezzel elkerülhető a címadatok, az e-mail cím és az áfa szám kézi másolásának hibája. Még egyszeri ügyfelek számára sem kell ügyfélkártyát létrehoznia.

Keresés áfaszámon keresztül

Az ügyfélfájlok gyors létrehozásához az onZsam csatlakozik a vállalatok európai adatbázisához. Adja meg a vállalat áfa-számát, és az onZsam be fogja szerezni a regisztrált nevet és címet, amely automatikusan regisztrálásra kerül az Ön ügyfél-adatbázisában. Könnyen!

Vevői adatok importálása és exportálása

Van már máshol ügyfélbázisa egy meglévő programból? Ezt egyszerűen importálja az onZsam-ba! A manuális, akár részleges átvitel sem jöhet szóba az enFact segítségével.

E-mail kampány a címeivel? Ezután exportálja a kívánt címeket és adatokat az enFact-ból a kereskedelmi kampányaiban történő felhasználásra.

Idegen nyelvű ügyfelek

Számlázás más nyelveken? Ez tökéletesen megfelel a ourSam-nak! Válassza ki a kívánt nyelvet az ügyfélfájlban, vagy amikor dokumentumot készít, és a dokumentum elrendezése automatikusan lefordul az ügyfél nyelvére. Az onZsam nyelven elérhető nyelvek: holland, francia, német és angol. Szüksége van még egy nyelvre? Kérjük, ne habozzon . Munkatársaink sok nyelven beszélnek.

Pillanatképek az ügyfél modulban

Készen áll a hatékonyabb munkavégzésre?

Készítse el most fiókját, regisztrálja azokat a kötelező információkat, amelyeket meg akar látni a számláin, és néhány perc alatt készítse el az első számlát! Az első 14 nap ingyenes és kötelezettség nélküli, hogy megismerje az onZsam erős, teljes funkcio

Indítsa el az ingyenes próbaidőszakát!
server room